Begonnen met het verkopen van hardware en software is WDR Automatisering tegenwoordig uitgegroeid tot een bedrijf met klanten en werknemers verspreid in heel Europa.
Al snel was duidelijk dat de markt vroeg om unieke software producten, de standaard oplossingen brachten niet wat de klant wou of kwamen na enkele tijd toch te kort.
Al gauw lag op deze manier de eerste vraag op tafel, dat was de geboorte van Bas Home.


Store Manager
Wij zagen snel dat wij iets unieks toevoegden namelijk flexibiliteit, iets aanpassen was dan meer een kwestie van vragen als van doen ook hadden wij gestimuleerd door onze klanten steeds meer ideeen op welke manier onze klant zijn omzet kon vergroten of zijn kosten kon verlagen, deze ideeen pasten wij dan ook toe in onze software.
Op deze manier hebben wij dan ook in rap tempo de modules uitgebreid van Store Manager, Budgetering, Dynamisch Sparen, Klanten registratie, E-Mailing noem maar op!
Omdat wij het serieus aan pakken met Store Manager, hebben wij er een apart gedeelte van ons bedrijf voor ingericht. Met succes profiteren daardoor dagelijks winkeliers van 'het' wat wij samen met hun hebben opgebouwd, want goed werken doe je samen!


Wij staan te popelen op de volgende uitdaging!
WDR heeft alle kennis in huis om ook uw complete traject te kunnen verzorgen.
Van het opmeten van het programma van het geven van demonstraties wij doen of regelen alles.
Hopenlijk hebben wij u een goed beeld kunnen geven van onze activiteiten.

Met vriendelijke Groet,


Thom Hahne, Managing Director

Neem dan ook gerust en vrijblijvend contact met ons op.