Maatwerksoftware

WDR Automatisering ontwikkelt, geheel in eigen huis, maatwerk software. Dit kan variëren van database-applicaties tot “simpele” convert- (omzetter)-programma’s.

Waar wordt gewerkt wordt ook “dom” werk gedaan. En dom werk is bij uitstek geschikt om te automatiseren. Werk dat vaak voorkomt is daar ook een goed voorbeeld van. Dat is nu juist de kracht van de computer.

In veel bedrijven worden veel verschillende applicaties (programma’s) gebruikt met import- en exportfuncties (vaak ook als extra module’s te koop.).

Een voorbeeld:

U bezit een programma waarmee u facturen maakt. Elke dag moet een werknemer de facturen die geïncasseerd mogen worden intypen in uw bankprogramma. Soms zijn dit er 10 maar soms ook 45 of zelfs nog meer.
Wij kunnen dan voor u een programma maken dat informatie krijgt van uw factureer-pakket, deze omzet, en in 1x geschikt maakt voor uw bankprogramma.

Vroeger was de tijd die de werknemer nodig had hiervoor afhankelijk van de hoeveelheid facturen, met het nieuwe systeem zou hij kunnen beslissen om bij grote aantallen het convert-programma te gebruiken. Dit scheelt veel tijd en werk, en wordt meteen de kwaliteit verhoogd (bijv. door minder fouten en correcte omschrijvingen).


Nog een voorbeeld:

Uw bedrijf heeft kaartjes die uw secretaresse met "Word" bedrukt. In "Word" typt uw secretaresse alle klantnamen en adressen en geeft ze het doel van het kaartje aan (bijv. ter inzage etc.). WDR Automatisering kan een programma maken, dat communiceert met de centrale adreslijst (minder fouten) en waarin de secretaresse alleen een code typt bijv.: 1806089. Daardoor weet het programma precies welke gegevens het moet invullen (bijv.: 18=klantcode, 6=nummer van het doel, 89=afzender van het kaartje bijv.: K. de Klein) en het document is klaar om te worden afgedrukt.

Natuurlijk zijn dit maar een paar simpele voorbeelden.
Maar deze allemaal samen besparen u veel terugkerende kosten (vooral in de betaal-per-uur-sector).